Terugkijken Autisme Webinar Judith Visser - MEE Drenthe

Terugkijken Autisme Webinar Judith Visser

Judith Visser heeft ons tijdens het 3e Webinar autisme -op woensdag 24 juni 2020- aan de hand van haar boeken Zondagskind en Zondagsleven meegenomen in haar leven. Judith groeide op zonder te weten dat zij autisme had; pas op volwassen leeftijd kreeg zij de diagnose. Centraal in dit Webinar stond het vinden van je eigen weg en trouw blijven aan jezelf, Judith heeft hier op persoonlijke en indrukwekkende wijze invulling aan gegeven. De presentatie werd voorafgegaan door een introductie van Harriet Jansen, projectgroeplid èn vrijwilliger bij Cafétisme in Apeldoorn.

Terugkijken
Ook dit Webinar (de derde in een reeks van vier) is weer goed bezocht, er hebben 170 mensen deelgenomen! Het Webinar is tot en met 24 juli terug te zien via deze link.

Het verslag met de vragen/reacties en antwoorden van Judith n.a.v. het Webinar zijn  terug te vinden op www.autismegelderland.nl

Webinar Martine Delfos
Op 1 juli vindt het vierde en laatste  Webinar plaats met Martine Delfos. Klik hier voor meer informatie en gratis deelname.

Deze Webinars zijn georganiseerd door een projectgroep van mensen met autisme/vrijwilligers, ouders van kinderen met autisme/vrijwilligers en beroepskrachten in Apeldoorn, onder regie van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG), regio Apeldoorn. Met dank aan de provincie Gelderland voor het financieel mede mogelijk maken van deze Webinars.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Donate van Rijswijk, coördinator SAG, via e-mail d.vanrijswijk@meesamen.nl.

Contact