Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Brussengroep in Emmen

25 mei - 15:30 - 16:45

| Gratis

Voor kinderen met een bijzondere broer of zus

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar die een broer of zus (brus) hebben met een chronische ziekte, beperking of psychische stoornis, organiseert MEE Drenthe bijeenkomsten (Brussengroep) in Emmen.

Heb jij een broer of zus die extra hulp nodig heeft? Misschien vind je het moeilijk om over je broer of zus met je vrienden, vriendinnen of anderen te praten. Dat doe je niet zo maar.

Lijkt het je fijn om leeftijdsgenoten te ontmoeten die ook een broer of zus hebben die hulp krijgen? Doe dan mee met deze Brussengroep!

Wat gaan we doen?

We gaan oefenen en leuke dingen doen, bijvoorbeeld een spel doen of knutselen met elkaar. Maar we gaan ook met elkaar praten, bijvoorbeeld over:

  • Welke problemen kom je tegen?
  • Waarom doet of is je broer of zus anders dan jij?
  • Hoe kun je omgaan met je broer of zus?
  • Wat heb jij nodig als brus?

Waar en wanneer?

Deze training bestaat uit 6 bijeenkomsten. We starten op dinsdag 25 mei van  15.30 uur tot 16.45 uur. De andere data zijn 1, 8, 15, 22 en 29 juni. De training vindt plaats als de coronamaatregelen het toestaan.

Informatie of aanmelden

Voor aanmelden of informatie kun je contact opnemen met Wilma Schraa van MEE Drenthe via w.schraa@meedrenthe.nl of telefonisch via 06-46273614. De bijeenkomsten starten bij voldoende aanmelding.

Omdat de gemeente Emmen dit mogelijk maakt, zijn er voor de deelnemers geen kosten aan verbonden.

Details

Datum:
25 mei
Tijd:
15:30 - 16:45
Kosten:
Gratis

Locatie

Contact